Ricard Ustrell debuta en la ficció amb 'Sense tu'

L'acte de presentació de la novel·la ha tingut lloc a Rata Corner

El periodista Ricard Ustrell (Sabadell, 1990) ha presentat avui a l'horabaixa la seva primera novel·la, 'Sense tu' (Rosa dels Vents, 2017), a la llibreria palmesana Rata Corner. L'autor ha estat acompanyat per la periodista Cati Moyà.

L'obra ret homenatge al mitjà radiofònic i a les figures que hi estan relacionades a través de la història d'un jove locutor que canvia el seu rumb i declina una oferta laboral única per desplaçar-se de Barcelona a París. Així, els dos grans temes d'aquest novel·la coral, en la qual es desenvolupen diferents personatges que tenen un pes important en la narració, són la ràdio i el viatge. Rumb vital i trajectòria professional no tenen per què encaixar, sembla un dels missatges que es comuniquen al lector. I no només això: el pas del temps, la mort i l'absència també hi tenen cabuda.

Actualment, Ricard Ustrell presenta el reeixit programa 'El suplement' de Catalunya Ràdio, que ha estat guardonat amb el premi al millor programa d'innovació de la Ràdio Associació de Catalunya. Rosa dels Vents és el segell en català del grup editorial Penguin Random House.

EDICIÓ PAPER 19/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF