La revetla de Sant Sebastià de 2019 ja té criteris de contractació

Entre dia 14 i dia 28 de setembre els artistes podran presentar les seves propostes

La junta de govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres els plecs per a la contractació dels artistes, que compta amb un pressupost total de 242.000 euros, 18.000 euros més que l'any passat. Des d'un pressupost màxim de licitació de 35.000 euros, per a artistes principals, serveis complementaris o equip de so i llum, fins a la partida mínima per a artistes teloners, de 2.000 euros.

A partir de dia 14 i fins al 28 de setembre els artistes podran presentar les seves propostes per actuar a la propera revetla. Hi haurà una reunió informativa el 17 de setembre al Centre Flassaders a les 19 h, en què s'assessorarà els grups sobre el procediment a través del qual poden presentar el seu projecte.

Per primera vegada, els plecs de contractació inclouran criteris socials i inclusius, com ara disposar de llenguatge de signes, l'ús de subtítols o la música amb vibracions i jocs lumínics per a persones sordes.

La revetla tindrà lloc en vuit places. Així, s'inclou un nou espai, la Feixina, que serà la plaça de la música electrònica. "A Jacint Verdaguer enguany com a novetat incorporam la música urbana, el rap, el hip-hop, el trap i similars" ha explicat Eva Frade. A les altres places hi haurà concerts de pop, rock, punk, flamenc, rumba, jazz, soul i funk, una programació heterogènia i a mida de tots els públics.

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF