CALENTI FRED
Cultura 03/09/2016

Rap amb fideus a la bruta

Miquel Calent
1 min
RAP AMB FIDEUS A LA BRUTA INGREDIENTS

Ingredients

  • Rap
  • Sípia
  • Fideus de xeixa
  • Fetge de rap
  • Melsa i tinta de sípia
  • Ametlles
  • Tap de quartí
  • Vi blanc
  • Julivert
  • Brou de peix
  • Farina, all i oli
  • Aire de tomàtiga torrada
  • Tomàtiga
  • Sal i pebre bo

Preparació

Tallam el rap a bocins i el salpebram, el passam per farina i el fregim amb oli d’oliva; n’acabam la cocció uns minuts al forn. Tallam la sípia a bocins molt menuts i els saltejam a foc fort. Reservam la melsa, la tinta i el fetge dels animals. Torram les ametlles, el fetge del rap i la melsa de la sípia. Fem una picada amb tot aixà, més un all i una mica de julivert. Diluïm les tintes amb una mica de vi blanc, ho colam i ho incorporam a la picada. Tallam uns daus de tomàtiga fora pell ni llavors. Rossejam una mica els fideus de xeixa, hi afegim brou de peix, la picada i ho coem tot just quatre minuts. Per muntar el plat posarem els fideus a la bruta al fons, els bocins de rap distribuïts al damunt, uns daus de tomàtiga, uns punts d’all i oli, i per acabar, uns tocs d’aire de tomàtiga torrada. Bon profit!

stats