MÚSICA

Quines són les 50 cançons més destacades de Tomeu Penya?

El músic vilafranquer treu un nou recopilatori de tres CD editats per Blau 

"No ha estat fàcil per a Tomeu Penya triar 50 cançons, de tots els discos que ha editat amb Blau i que d'alguna manera representen la seva creativitat com a compositor i cantant", apunten des de la discogràfica. I és que són més de 200 les cançons que han estat publicades en els diversos discos que al llarg dels anys han acompanyat les innombrables actuacions i concerts arreu de les Illes i a fora del músic.

Aquest nou àlbum amb tres CD "és més que un homenatge al músic de Vilafranca, és el testimoni viu de la immensa feina des que va pujar per primera vegada a un escenari a finals dels 60", recalca Blau. "Les seves cançons formen part de la banda sonora de milers de seguidors i ja són tres generacions que canten temes com 'Plou', 'Illes dins un riu', 'Havanera' o 'Mallorquins i catalans' i, a més, van als seus concerts més íntims o acompanyat pel grup Gèminis", afegeixen. 

Escolta la mítica cançó de Tomeu Penya 'Rock & Roll (Els Millors Anys)'

El triple disc 'Tomeu Penya 50 cançons' és un recorregut per la seva obra en què també es pot apreciar la feina dels diversos músics que juntament amb Penya han fet la producció artística dels discos, com Joan Bibiloni, Biel Mesquida, Mateu Picornell o Tolo Servera. 

Aquest dissabte, 25 de novembre, surt a la venda el nou treball recopilatori i triple CD. A més, el cantant comença una nova gira de presentació del que el durà per Catalunya, el País Valencià i les Balears.

EDICIÓ PAPER 16/12/2018

Consultar aquesta edició en PDF