'Que triomfi l’amor', el nou disc de Suasi i els Electrodomèstics

La banda farà un únic concert de presentació a Mallorca i serà el 31 d'octubre al teatre Xesc Forteza

Suasi i els Electrodomèstics torna amb Que triomfi l'amor (RGB Suports, 2020), el nou àlbum que sortirà a la llum aquest divendres. La banda mallorquina liderada per Pep Suasi, ex Fora des Sembrat, ha presentat aquest dijous el disc als Cinemes Ocimax de Palma, amb l'emissió dels tres videoclips llançats prèviament.

En concret, s'han pogut veure els videoclips de la versió acústica del primer single del disc, A la llum de la lluna; el de la versió elèctrica de la mateixa cançó, amb un vídeo il·lustrat per Diego Ingold, i finalment, l'audiovisual de Que triomfi sempre l'amor, obra del cineasta illenc Toni Bestard. Després, el grup ha interpretat en acústic dues cançons noves del disc: Exèrcit de somniadors i Carrer Amor.

En el seu quart treball discogràfic, Suasi convida a acompanyar-lo en un viatge en el qual concep l'amor com un camí de transformació per arribar a tots els racons interiors. Ha estat enregistrat i mesclat a Urban Studios de Palma, entre setembre de 2019 i maig de 2020 per Rafa Rigo, i amb Dimas Frías com a assistent de l'enregistrament. La masterització ha anat a càrrec de Juanjo Muñoz (CatMastering), i la producció, per Rafa Rigo, Tomeu Marroig i Tito Dávila. Aina Llabrés ha estat afinadora de lletres de les cançons del disc, el disseny gràfic i il·lustració del qual és obra de Diego Ingold i la fotografia de la portada, d'Aleix Díaz.

L'inici de les presentacions en concert de Què triomfi l'amor serà el 16 d'octubre amb un  showcase acústic i roda premsa per a mitjans i convidats a l'Espai Mallorca de Barcelona, com a alternativa a la manca de sales de concert a causa de la pandèmia del covid-19. L'endemà, el 17 d'octubre, el grup actuarà a La Mirona, a Girona, i el pròxim 31 d'octubre, al teatre Xesc Forteza, a Palma. Aquest darrer serà l'únic concert de presentació del disc a Mallorca.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF