Publiquen les obres guardonades amb els premis Mallorca de creació literària

Les obres de Mireia Calafell i Miquel Esteve Valldepérez ja estan disponibles i el Consell anima a comprar-les per Sant Jordi 

Les obres guanyadores dels premis Mallorca 2019 en les categories de narrativa i poesia ja estan disponibles per regalar aquest Sant Jordi i formen part de les recomanacions que fa el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell, "que anima a regalar literatura en català per llegir durant el confinament o bé per recollir a les llibreries tot d’una que sigui possible", exposen en un comunicat.

L’obra  Nosaltres, qui, de Mireia Calafell, guardonada amb el premi Mallorca 2019 en la categoria de poesia, ha estat editada per La Breu Edicions i ja està disponible. Es pot adquirir als establiments adherits a la plataforma Llibreries Obertes, una iniciativa que pretén mantenir la venda de llibres per afavorir que les llibreries puguin tornar a obrir en acabar el confinament. Els exemplars adquirits ara es podran recollir en ser possible l’obertura al públic dels establiments.

Els premis Mallorca de creació literària, en profunditat

D'altra banda, l'’obra guanyadora del premi Mallorca de narrativa 2019,  El misteri d’Arthur Rimbaud, de Miquel Esteve Valldepérez, ha estat editada per Univers. Es pot comprar ja com a regal de Sant Jordi, en prevenda, i el mes de maig ja estarà disponible a les llibreries. Pel que fa al premi Mallorca 2019 d’assaig,  Llengua, terra, pàtria i nació. L’evolució de la consciència lingüística i etnocultural entre els cristians de l’illa de Mallorca (s. XIV-XVII), d’Antoni Mas Forners, aviat estarà disponible, segons s'informa en el comunicat.

Els premis Mallorca 2019 es varen lliurar  en el marc de l’acte central de la Diada de Mallorca del 31 de desembre. D’altra banda, la Direcció Insular de Política Lingüística ha encetat una campanya a Twitter en què fa difusió de propostes de llibres per regalar aquest Sant Jordi de les llibreries de Mallorca que formen part de la iniciativa Llibreries Obertes.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF