Produccions de Ferro i l'IES Joan Alcover anuncien la seva col·laboració

L'Espai el Tub, que s'adscriu al projecte A21, és fruit de la unió de forces

L'IES Joan Alcover i Produccions de Ferro duran a terme diverses activitats de manera conjunta emmarcades en el projecte A21, que pretén posar en contacte l'alumnat de diferents centres educatius amb contextos reals d'aprenentatge. L'objectiu principal d'aquest encontre és millorar el procés d'ensenyament, raó per la qual els centres es troben en contacte amb diferents empreses i institucions. 

Segons que han explicat Aina Llabrés –directora de l'IES Joan Alcover–, Tomeu Castell –coordinador pedagògic del projecte A21– i Toni Gomila –actor i director de Produccions de Ferro–, aquesta acció posarà en contacte els alumnes de l'institut amb la gestió d'una obra de teatre. Com a primera mostra del progrés, reaprofiten la sala d'actes del centre, que han denominat Espai el Tub, per dur-hi a terme diferents propostes pedagògiques.

Així, es fa possible l'accés a aquesta iniciativa de tots els departaments i la vinculació de tota la comunitat educativa, no només dels alumnes.

Com a inauguració, Produccions de Ferro presentarà a l'Espai el Tub l'obra 'I de Filippo', que es representarà en diferents funcions del 20 d'abril al 6 de maig.     

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF