El Principal allarga la suspensió de la programació fins al 25 d'abril i cancel·la l'òpera 'Lucia di Lammermoor'

S’ajorna l’estrena de 'Clitemnestra, la casa dels noms', la producció pròpia del teatre dirigida per Agustí Villaronga

El teatre Principal de Palma, davant la crisi sanitària provocada per la Covid-19, ha allargat la suspensió de la programació fins al 25 d’abril, que inicialment era fins al 27 de març. D’aquesta manera, l’estrena de la producció Clitemnestra, la casa dels noms, de Colm Tóibín, amb direcció d’Agustí Villaronga, prevista per al 27 de març, queda ajornada fins a una nova data, que s’anunciarà oportunament.

A més, el teatre ha hagut de suspendre l'òpera Lucia di Lammemoor, prevista per als dies 26 i 29 d’abril i 1 i 3 de maig, dins la 34a Temporada d’Òpera. La pròrroga de la suspensió també afecta l’espectacle familiar Papel, el concert de Marala Trio, Dolça Sodoma meva d’Enka Alonso, el concert de l’Orquestra de Cambra de Mallorca i l’espectacle infantil Polzet.

Des del teatre asseguren que estan treballant perquè aquests títols puguin ser inclosos en la programació 2020- 2021. Les persones que tinguin entrades per a qualsevol d’aquests espectacles en podran recuperar l’import a través de la pàgina web del teatre o, directament, a la taquilla del teatre Principal quan la situació d’alerta sanitària ho permeti.

Teatre en línia

El Memorial de Setmana Santa, de Blai Bonet, interpretat per Toni Gomila, que estava previst per al dimecres 8 d’abril, serà oferit en streaming des dels canals de Youtube de la Fundació Mallorca Literària i el teatre Principal.

D'altra banda, amb l’objectiu de fer arribar la cultura a casa en aquests dies de confinament, el Principal posa a disposició del públic produccions de temporades anteriors. A més de les que ja es poden trobar al canal de Youtube del Teatre, el proper cap de setmana estarà disponible La comèdia dels errors, de Shakespeare, una producció del Principal que Pitus Fernández va dirigir el març del 2014, en un enregistrament de Jaume Carrió.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF