Primeres jornades de cogestió i autogestió d’arts visuals CAC Palma

L'objectiu és obrir un treball consensuat per tal que el CAC Palma esdevingui un generador de projectes creatius per a la ciutat

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palma, des de la Direcció General d'Arts Visuals i Programes públics, organitza els dies 17 i 18 de novembre les primeres jornades de cogestió i autogestió d'arts visuals CAC Palma. Es tracta d'unes activitats formatives destinades a la diversitat de persones creadores de les arts visuals de Ciutat interessades a participar en la nova etapa del Centre d'Art i Creació Palma. L'activitat es farà a Ses Voltes i serà gratuïta amb places limitades. Cal inscripció prèvia a casalsolleric@palma.cat.

El punt de partida de les jornades "és la feina i el compromís adquirit per part de l'Ajuntament amb diversos col·lectius i entitats entorn de les arts visuals, amb els quals es consensuaren les línies d'actuació en un document marc, el punt de partida per a les sessions de treball", assenyalen des de la regidoria. L'objectiu principal d'aquesta primera trobada és "formar i obrir un treball consensuat i de procés obert incorporant les persones creadores interessades en el procomú, per tal que el CAC Palma esdevingui un generador de projectes creatius per a la ciutat", hi afegeixen.

Hi participaran la mediadora cultural Paca Blanco d'Intermediae, del centre Matadero (Madrid); el tècnic cultural d'Harinera (Saragossa) Diego Garulo; el membre del col·lectiu de creació LLámalo H (Saragossa) Javier Tobías i el mediador cultural Jordi Ribes, amb experiència al centre cívic Can Felipa de Barcelona, entre d'altres.

EDICIÓ PAPER 09/12/2018

Consultar aquesta edició en PDF