Presentació del fanzin 'Las hermanas Re-bollo' dins de les Jornades de Visibilitat lèsbica

La il·lustradora Natàlia Fariñas va realitzar el còmic mig autobiogràfic mig ficcionat en 48 hores

En el marc de les Jornades de Visibilitat lèsbica, s'ha presentat aquest divendres al centre cultural Flassaders el  fanzin  'Las  Hermanas   Re-bollo " , de  la il·lustradora  i artista mallorquina, Natàlia  Farinyas , qui també és llibretera d' Oficios  Terrestres, una de les entitats organitzadores de les Jornades que enguany, a la seva quarta edició s'han celebrat del 12 d'abril al 3 de maig.

Natàlia  Farinyas  ha explicat que el " fanzine  està fet en clau d'humor i de revenja cap a la seva germana que és la més gran de les dues" i li ha fet diferent  tropelies . L'autora ha assegurat que el va fer en 48 hores.

'Las  Hermanas   Re-bollo ' expliquen la història des de petites de dues germanes lesbianes i la seva relació, recordant diferents episodis de la seva biografia dividits en apartats amb títols com "tècniques de visibilitat" o "tècniques de tortura".

Farinyas  va ser guanyadora del certamen Art Jove 2018 amb la seva instal·lació " Naturalezas   muertas  Cine Fantasio", que li va permetre participar en el Festival d'Art Contemporani de Girona amb una instal·lació titulada " Black  Box".

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF