Publicitat
Publicitat

El premi Born de teatre d'enguany tindrà una dotació de 14.000 €

El Cercle Artístic de Ciutadella aconsegueix organitzar la 41a convocatòria del premi. Els treballs originals es podran presentar fins al 15 de juny

La societat cultural Cercle Artístic de Ciutadella ha convocat el pr emi Born de teatre 2016 per a textos escènics, amb una dotació de 14.000 euros i l'edició de l'obra guardonada en castellà, català, basc i gallec.

Els originals es podran presentar escrits en castellà i català fins al 15 de juny, data en la qual es tanca el termini d'admissió.

L'editorial Artez s'encarregarà de la publicació de l'obra guanyadora en castellà i en basc; Arola Editors assumirà l'edició en català i Revista Galega de Teatro traduirà i publicarà el text guanyador en gallec.

L'entitat organitzadora ha destacat que enguany el premi Born aconsegueix la seva 41a convocatòria, gràcies a l'esforç del Cercle Artístic i entitats patrocinadores per donar continuïtat a aquest certamen d'obres teatrals.

Gran prestigi entre els membres del jurat

El jurat de preselecció estarà format per Rafel Duran, llicenciat en direcció escènica en l'Institut del Teatre de Barcelona, professor del Conservatori de Música del Liceu i de l'Institut del Teatre; i Ivan Beltrán, llicenciat en Filologia Catalana, Teoria de la Literatura i direcció escènica i dramatúrgia per l'Institut del Teatre.

El jurat qualificador estarà format pel professor d'Història i Crítica del Teatre de la Universitat d'Alacant, Gabriel Sansano; la professora de Teatre Español de la Universitat de Barcelona, María José Sánchez-Trencat; el gestor cultural i coordinador nacional de teatre a Mèxic, Juan Meliá; i Fabrice Corrons, professor de la Universitat de Tolosa de Llenguadoc, especialitzat en el teatre català contemporani.

L'obra guanyadora del certamen i el seu autor es donaran a conèixer el 22 d'octubre, en el transcurs de l'acte de lliurament del 41è Premi Born de teatre, a Ciutadella.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF