Publicitat
Publicitat

Ara Mateix

Porreres: Reinier Baas & TMSRJME

Amb una tècnica i sensibilitat prodigiosa, el guitarrista Reinier Baas ja va poder mostrar un tast del seu art en la presentació d'aquest festival el passat mes d'agost a Pollença. Tornarà a actuar a Mallorca amb el seu disc 'Mostly instrumental princes discombobulatrix', acabat d'estrenar. 

És una de les figures més destacades de l'escena del jazz a Holanda. Guitarrista i compositor, lidera la formació The More Socially Relevant Jazz Music Ensemble (TMSRJME), amb la qual actuarà a Porreres. Baas es va graduar el 2010 al Conservatori d'Amsterdam, on aconseguí unes qualificacions de 10 sobre 10.

Ja ha actuat arreu del món i també com a solista de la Metropole Orchestra. A més, és professor als conservatoris d'Amsterdam i Rotterdam.

Amb la seva naturalesa irreverent, un peculiar llenguatge visual i la seva originalitat en la improvisació, el quintet va aconseguir guanyar el prestigiós premi Edison Award el 2013.

El grup cerca unificar la música alternativa independent amb la música clàssica contemporània, el jazz i la música d'improvisació.