El festival Pedra en Viu es consolida com a plataforma de l'escena menorquina

Pràcticament 700 persones han omplert l'aforament durant els tres dies de la iniciativa

Satisfacció a l'organització del festival Pedra Viva pel desenvolupament de la posada en escena d'una prova pilot que ha acabat consolidant-se com a punt de trobada de la creació escènica menorquina. Es tracta de 'Pedra en Viu', la mostra pels diferents espais de pedra que configuren Líthica. Així, gairebé 700 persones han omplert l'aforament durant els tres dies de la iniciativa.

La mostra ha permès reivindicar les pedreres de l'Amfiteatre, el Laberint i els Tarongers com a espais que han acollit cada dia espectacles de producció menorquina i s'han convertit en escenaris improvisats. L'organització ha valorat positivament la resposta dels artistes programats i asseguren que el que ha estat una prova pilot passarà a ser a partir de l'any que ve en un acte que servirà per exposar el talent menorquí.

Les diferents disciplines que s'han pogut veure a Pedra en Viu han estat el teatre clàssic, el musical i l'infantil, sense oblidar la dansa històrica i la contemporània, així com la música de cantautor, la música experimental i la performança. El pròxim divendres s'entregarà a l'espectacle teatral 'Recreo', de la companyia Xàfec Teatre, el premi que atorga el públic, valorat en 500 euros.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF