Publicitat
Publicitat

CINEMA

La vida de l'escriptor Paulo Coelho, explicada en una pel·lícula

Sota la direcció de Daniel August, que debuta en el llargmetratge, la cinta comptarà amb els actors espanyols Paz Vega i Nancho Novo

La vida de Paulo Coelho (Rio de Janeiro, 1947), un dels escriptors brasilers més llegits del món , arribarà a la gran pantalla de la mà d'un director de cinema que debuta en el format del llargmetratge , Daniel August, i que ha comptat en el repartiment amb els espanyols Paz Vega i Nancho Novo. Sota el títol ' El pelegrí : la millor història de Paulo Coelho ' , el film explica la vida de l'escriptor . De moment, ja s'ha començat a rodar a Rio de Janeiro ( Brasil ), i es continuarà al Camí de Sant Jaume i a Compostel·la.

' El pelegrí : la millor història de Paulo Coelho ' oferirà una nova dimensió de la vida de l'escriptor i no se centrarà solament en la seva trajectòria fins a esdevenir un dels noms literaris més reconeguts del món, amb més de 140 milions de llibres venut s. A Nancho Novo i Paz Vega els acompanyaran actors brasilers com Júlio Andrade , Ravel Andrade , Fabiana Gugli , Enrique Díaz , Fabíula Nascimento , Letícia Colín i Lucci Ferreira. L'estrena està prevista per al primer semestre del 2014.