Cinema
Cultura 30/08/2013

Paul Schrader: "He sigut ostatge d'una actriu imprevisible, Lindsay Lohan"

El cineasta nord-americà presenta a Venècia 'The canyons', amb guió de Bret Easton Ellis

Efe
1 min
Paul Schrader a Venècia / AFP

Venècia"Avui és el meu primer dia lliure. Durant divuit mesos he sigut ostatge d'una actriu imprevisible". Així de rotund s'ha mostrat aquest divendres Paul Schrader sobre la seva col·laboració amb Lindsay Lohan, una de les protagonistes de 'The canyons', el film que Schrader ha presentat aquest divendres a la Mostra de Venècia.

"Ella havia ser aquí, però no hi és", ha explicat el cineasta nord-americà abans d'afegir que no acceptaria cap pregunta personal sobre Lohan, tret de les referents al seu treball a la pel·lícula. Segons el director d''American Gigolo' i guionista de films com ara 'Taxi Driver' i 'Toro salvatge', ha sigut un treball "complicat" i "molt cansat" .

"Un dels seus problemes com a actriu és que necessita molt de temps per separar la seva vida personal de la professional, i tarda molt a començar, així que quan comença el rodatge ella ja està exhausta i la gent que està al seu voltant també", ha explicat Schrader.

'The canyons' explica la història d'una parella formada per un productor (James Deen) i una exactriu (Lohan) i les mentides i les obsessions sexuals que dinamiten aquesta relació. La pel·lícula té com a guionista l'escriptor Bret Easton Ellis, l'autor de la novel·la 'American Psycho'.

stats