Publicitat
Publicitat

Cinema

S'estrena la primera pel·lícula de Pau Teixidor, 'Purgatorio'

El film es va projectar en la penúltima jornada del Festival de Màlaga i està protagonitzat per Oona Chaplin i Sergi Méndez

Aquest divendres arriba als cinemes 'Purgatorio', la primera pel·lícula de Pau Teixidor. El film s'endinsa en la vida d'una jove que es veu obligada a cuidar el fill d'una veïna nova. Malgrat que les hores van passant, ningú va a buscar el nen, que cada vegada es mostra més inestable, nerviós i agressiu. A més, l'infant assegura que a la casa hi ha un altre nen amagat que només ell veu.

Aquesta pel·lícula, rodada en menys de 10 dies i amb 200.000 euros de pressupost, es va presentar en el marc del Festival de Cine de Màlaga. Està protagonitzada per Oona Chaplin –besnéta de Charles Chaplin i actriu de 'Joc de trons'– i Sergi Méndez.

Un altre català, Aram Garriga, va estrenar dimecres el documental 'American Jesus', que és "una exploració del cristianisme als Estats Units en les seves facetes més diverses". 'American Jesus' es va rodar durant dos mesos i es va presentar en la darrera edició del Festival de Sitges.

Els llibres que ens fan grans