Publicitat
Publicitat

Cinema

Park Chan-Wook demana vídeos d'aficionats per a la seva propera pel·lícula

L'objectiu és teixir una història sobre Seül a través del material seleccionat entre tot el que enviïn cineastes no professionals

L'aclamat director de cinema Park Chan - wook ha presentat aquest dimarts un projecte que dirigirà al costat del seu germà , l'artista multimèdia Park Chan - Kyong , i en què tots dos faran servir vídeos gravats per aficionats a la ciutat de Seül . L'objectiu del projecte , titulat ' Seoul / Our Movie ' [ Seül / La nostra pel· lícula ] , és teixir una història a través del material seleccionat entre tot el que enviïn cineastes no professionals .

El projecte és obert a tothom. Només cal pujar el vídeo a www.youtube.com / seoulourmovie abans del 9 de novembre. Els vídeos poden ser de tipus documental o de ficció i es poden fer amb ' smartphone' o amb dispositius similars .

Els germans van explicar , en declaracions recollides per l'agència Yonhap , que crearan una història a partir dels vídeos seleccionats mitjançant una exhaustiva postproducció i que la pel·lícula estarà a punt el gener del 2014 .

Park Chan - wook , conegut per la seva anomenada " trilogia de la venjança" o el film ' Joint Security Area' , va estrenar recentment 'Stoker ' , el seu primer llargmetratge produït a Hollywood .

Amb el seu germà ha produït , sota el nom artístic conjunt "PAR king CHANce " , curts com 'Night Fishing' (2010 ) , un relat de terror rodat enterament amb un iPhone 4 que va guanyar l'Ós d' Or del Festival de Berlín en la seva categoria .

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF