Publicitat
Publicitat

Homenatge

L'Hospitalet homenatja Paco Candel

L'Ajuntament del municipi ha organitzat una desena d'activitats per recordar la figura de l'escriptor de 'Els altres catalans' en motiu dels 50 anys de la seva publicació

L'Ajuntament de l'Hospitalet i diverses entitats de la ciutat han organitzat una desena d'activitats aquest abril per recordar la figura de l'escriptor i activista social Paco Candel (1925-2007). Les activitats s'organitzen per commemorar el 50è aniversari de la publicació 'Els altres catalans', l'obra més representativa de l'autor.

Candel va ser regidor de Cultura de l'Ajuntament de l'Hospitalet com a independent dins la llista del PSUC en el primer consistori democràtic després del restabliment de la democràcia. "Una cartera amb molt poc pressupost en una ciutat en la qual hi havia moltes necessitats vitals i en la que faltaven tota mena de serveis", recorda el company de consistori de Candel, Jaume Botey. Dels actes previstos destaca un sopar literari i una lectura teatralitzada de l'obra de Candel en les biblioteques de la ciutat.

El Museu de l'Hospitalet i el Centre d'Estudis de l'Hospitalet (CEL'H) han previst una ruta urbana pels espais de la ciutat més emblemàtics de la trajectòria de l'escriptor i diverses xerrades i exposicions sobre la seva figura.


PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/02/2018

Consultar aquesta edició en PDF