Publicitat
Publicitat

Música

L'Orquestra Simfònica de Barcelona baixa al metro per celebrar els 70 anys

Cinc músics de l'OBC han interpretat versions de cançons com 'Satisfaction' dels Rolling Stones, 'Come together' de The Beatles i 'Smooth Criminal' de Michael Jackson

L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) ha celebrat aquest divendres el 70è aniversari amb una actuació al metro de Barcelona, concretament a l'estació de Diagonal. Cinc músics de l'orquestra han interpretat versions de temes de grups de pop-rock en un concert d'una hora. L'actuació s'emmarca en el conjunt d'activitats i concerts que programa L'Auditori per commemorar els 70 anys i donar a conèixer les seves vessants simfònica, educativa i social.

Els usuaris de metro s'han anat apropant per poder escoltar les cançons que anaven presentant els cinc membres de l'orquestra. Jean Baptiste Texier, Natalia Mediavilla, Roxan Jurquevich, Sophie Lasnet i Peter Asp han interpretat temes com 'Satisfaction' dels Rolling Stones, 'Come together' de The Beatles i 'Smooth Criminal' de Michael Jackson.

L'OBC va ser fundada l'any 1944 per Eduard Toldrà i des de la seva creació ha interpretat el repertori orquestral tenint molt present la música catalana. Des del 1999, l'OBC té la seu a L'Auditori.

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF