El concert de la Filharmònica de Londres es farà a l'Auditòrium de Palma a causa de la previsió de mal temps

L'actuació forma part del 58è Festival de Pollença

L'Ajuntament de Pollença ha decidit que el concert de l'Orquestra Filharmònica de Londres, previst per a aquest dimarts dins la programació del 58è Festival de Pollença, es durà a terme a l'Auditòrium de Palma a partir de les 22.00 hores, en lloc de fer-se al Claustre de Sant Domingo tal com estava previst. Aquesta decisió ha estat motivada per la previsió de ruixats i l'avís taronja decretat per l'Aemet.

El Consistori ha posat a disposició dels assistents un autobús d'anada i tornada a Pollença, que sortirà a les 20.30 des del Monument.

A més, el canvi d'ubicació ha permès posar a la venda més entrades, ja que l'aforament de l'Auditòrium és major que el del Claustre de Sant Domingo –on les entrades ja estaven esgotades–. Es posaran a la venda 762 entrades més, amb un preu que oscil·la entre els 20 i els 35 euros.

El concert de l'Orquestra Filharmònica de Londres és el plat fort del Festival de Pollença d'enguany. Actuarà sota la direcció de Juanjo Mena i amb Javier Perianes al piano. El repertori inclourà peces de Mozart i Beethoven.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF