El Nou Glossari General Lul·lià ja es pot consultar a internet

El treball, realitzat per la Universitat de Barcelona, ofereix informació de 20.000 paraules que es troben en 54 obres escrites en català per Ramon Llull

El Nou Glossari General Lul·lià, una eina lexicogràfica per poder llegir les obres en català de Ramon Llull, pot consultar-se per internet a partir d'ara, després del treball realitzat pel Centre de Documentació Ramon Llull de la Universitat de Barcelona.

Aquest diccionari en xarxa d'accés lliure ofereix informació de 20.000 paraules que es troben en 54 obres escrites en català per Llull, com el 'Llibre de contemplació' i el 'Llibre de meravelles'.

Està pensat com un manual de recerca, però també permet que qualsevol lector interessat trobi una paraula del lèxic del beat mallorquí que li plantegi un dubte.

El director del nou glossari, Albert Soler, defensa que "és la clau que feia falta per obrir l'obra del gran polígraf a tot aquell que hi estigui interessat", i afegeix que "es tracta d'una de les aportacions més rellevants de l' Any Llull".

EDICIÓ PAPER 09/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF