ART

Música i dansa s'uneixen a 'Existence', que es representa al Casal Solleric

La performance és obra de la ballarina Minako Seki i el músic Willem Schulz

El Casal Solleric acollirà aquest divendres a les 19 h la performance 'Existence', que a través de la dansa i de la música d’un violoncel investiga en qüestions que determinen la vida com ara la por, l’esperança, l’amor, la malaltia i la mort. La ballarina Minako Seki i el músic Willem Schulz són els autors de la peça, que recorrerà diferents espais del Solleric.

“Volem que el Casal Solleric tingui una programació diversa que doni veu als diferents llenguatges artístics de manera transversal”, ha afirmat el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió. El Solleric “serà part de la narració, ja que tant el casal com els seus espais barrocs, el balcó i el pati, acolliran la representació”, ha recalcat el regidor.

Tomeu Gomila, d’Au Ments, companyia que participa en l’organització de l’obra, ha explicat que “la peça s’inspira en la mort del germà de Minako Seki” i “reflexiona sobre l’existència”. “Intentam entendre què és la vida i què és la mort i ho feim amb una actitud positiva, amb alegria”, diu la ballarina. Schulz ha assegurat que “cada escenari és un repte”.

EDICIÓ PAPER 20/10/2018

Consultar aquesta edició en PDF