DIA INTERNACIONAL DEL MUSEU

Museus hiperconnectats en el Dia internacional del museu

Aquest dia se celebra per tot el món des de l'any 1997 amb l'objectiu d'apropar la tasca dels museus a tota la ciutadania

El Dia internacional dels museus, el 18 de maig, se celebra per tot el món des de l'any 1977, impulsat pel Consell Internacional de Museus (IOCM), amb l'objectiu d'apropar la tasca dels museus a tota la ciutadania. 

Fa 41 anys que se celebra aquest dia i el lema d'enguany, que ha fet públic l'ICOM, és "Museus hiperconnectats: enfocaments nous, públics nous".  Per a aquest dia, els diferents museus han programat activitats per gaudir i difondre el lema triat enguany.  

El Museu de Mallorca oferirà, aquest divendres a les set de l'horabaixa, una presentació teatralitzada del rei En Jaume del grup Milities Maioricarum. Es Baluard obrirà les portes per fer un repàs dels llibres d'art i bibliografia del museu. El modernisme i els sons seran els protagonistes d'avui al CaixaFòrum de Palma. 

I de Palma a Inca, on el Museu del Calçat oferirà a les 19.30 h un espectacle performança i dansa per commemorar aquest dia internacional. 

Per tenir més informació de les activitats o conèixer altres actes del cap de setmana ho podeu consultar aquí.   

EDICIÓ PAPER 19/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF