Cultura 29/06/2013

L'organització xifra en quasi 90.000 els assistents al concert

Muriel Casals alerta que en el procés cal tenir en compte els que votarien sí a la independència i els que defensen altres vies per canviar l''status quo'

Sara González
1 min

BarcelonaLa presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha situat la xifra d'assistents al Concert per la Llibertat al Camp Nou en quasi 90.000 i ha assegurat que encara hi ha gent que està arribant. Ha celebrat l'èxit de participació i l'actitud d'un públic que festivament i cantant "aspiren a la llibertat".

Casals ha explicat en la seva valoració que aquest concert és "un punt més" en el procés de llibertat de Catalunya i ha alertat que en aquest camí s'ha de tenir en compte tant aquells que tenen molt clar que votarien 'sí' a la independència com aquells que aposten "per explorar altres vies" d'entesa amb els països veïns per canviar un 'status quo' que ha quedat demostrat que no funciona. "El referèndum ha de servir per triar quina relació volem tenir amb els nostres pobles veïns".

La presidenta d'Òmnium ha insistit que Catalunya és ara, més que mai, "un poble de barreja" i que ara és el moment que "els vells catalans i els nous catalans" treballin plegats per construir el futur. "El futur de Catalunya només es pot fer de forma pacífica i feliç si es fa amb respecte a la gent de tots els orígens", ha assegurat.

stats