La Mostra de Teatre d’Andratx recupera el seu esperit amateur

S'hi representaran quatre obres: 'La Xirgu. Visca el teatre', 'Roja', 'Amant a sou' i 'La pensió'

La 39a edició de la Mostra de Teatre d'Andratx torna al març i "recupera el seu esperit amateur", ha assegurat la batlessa del municipi, Katia Rouarch, durant la roda de premsa de presentació, que va tenir lloc el dijous al teatre Sa Teulera. A l'acte hi han acudit també la regidora de Cultura, Ruth Mateu, i representants d'algunes de les funcions que formaran part de la mostra. 

Com és habitual, s'han programat un total de quatre obres, que es representaran cada diumenge de març, una obra cada dia. "Per a aquesta edició hem volgut donar veu, com sempre, a les companyies locals i de la resta de Mallorca i, al mateix temps, donar la possibilitat que puguin venir d'altres llocs", ha destacat Mateu. Per la seva banda, la regidora de Cultura ha explicat que "dins les obres escollides es tracten temes d'actualitat i de pes per a la societat".

Temàtica social

La mostra començarà diumenge 8 de març amb La Xirgu. Visca el teatre, una obra de la companyia andritxola Voramar Teatre i amb direcció de Joan Porcel. El 15 de març serà el torn de Roja, de la companyia Mals Papers d'Esporles i dirigida per Neus Nadal, que és un homenatge a totes les dones represaliades després del 18 de juliol de 1936. La propera proposta serà, el 22 de març, Amant a sou, una comèdia dirigida per José David Badia i produïda per la companyia Pànic Escènic de València.

El cicle es tancarà dia 29 amb La Pensió, de la companyia Lacom.unitaT de Palma, i dirigida per Aina Cortès Miró. La peça està basada en Peces breus de Tennessee Williams, on les desigualtats surten a la llum. Totes les obres són d'entrada gratuïta i es representaran a Sa Teulera.

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF