Publicitat
Publicitat

Televisió

Mor l'actor Pere Ventura, habitual en sèries de TV3

L'intèrpret, de 54 anys, ha patit una aturada cardiorespiratòria mentre era a Madrid treballant

L'actor català Pere Ventura ha mort aquest dijous als 54 anys després de patir una aturada cardiorespiratòria, segons han explicat fonts properes a Europa Press. L'intèrpret es trobava a Madrid per motius de feina, però s'han iniciat els tràmits per traslladar les seves restes mortals a Barcelona. Un dels seus últims treballs ha estat la pel·lícula 'Los últimos días', dels germans Álex i David Pastor. També va aparèixer recentment a 'Tres metros sobre el cielo', de Fernando G. Molina, 'Animales domésticos', de Xavi Giménez, i 'Los ojos de Julia', de Guillem Morales.

Però algunes de les seves participacions més recordades ho van ser per a sèries de TV3. A 'La Riera' hi interpretava el personatge de Paco. 'Porca misèria', 'Infidels', 'Ventdelplà', 'Laberint d'ombres' o 'Nissaga de poder' són altres de les sèries catalanes on va deixar la seva empremta. També va treballar per a la televisió espanyola a 'Hispania', 'Cuéntame como pasó', 'Crematorio', 'Gran Reserva' o 'Los hombres de Paco'.

Ventura va conrear també el teatre. L'últim espectacle on se'l va poder veure és 'Consell familiar', dirigit per Jordi Casanovas, a la Sala Beckett. També va col·laborar habitualment amb la Perla 29, a 'Natale in Casa Cupiello', 'Primera història d'Esther' i 'Magnus', dirigit per Oriol Broggi . Va treballar així mateix per a Toni Casares, Calixto Bieito i Paco Mir, entre altres.

Postveritat