Publicitat
Publicitat

Música

Els Monty Python se separaran definitivament després de l'espectacle a Londres

La representació del 20 de juliol, la darrera del grup, es podrà veure més endavant als cinemes

Els Monty Python oferiran les seves deu darreres actuacions després de 30 anys de silenci aquest estiu a Londres segons ha anunciat el component del grup Michael Palin.

Palin assegura que després de les representacions al pavelló O2 Arena de la capital britànica, els còmics seguiran "cadascú el seu camí per separat" i ha descartat una gira mundial del grup. "El 20 de juliol serà la darrera nit dels Python, ja que no hi ha absolutament cap pla per fer més espectacles com aquest", va confirmar Palin, que va afegir que la representació "seria filmada i es podrà veure als cinemes".

John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam, Michael Palin i Terry Jones van vendre 20.000 entrades en 43 segons i es van veure obligats a ampliar el nombre d'actuacions. A les representacions hi faltarà Graham Chapman, mort el 1989 als 48 anys. Fa quinze anys que els còmics es van reunir per última vegada a un escenari en la recollida d'un premi a Aspen, als Estats Units.

Famosos per la sèrie 'Monty Python's Flying Circus' i pel·lícules com 'Monty Python i els cavallers de la taula quadrada' (1974) i 'Monty Python i el sentit de la vida' (1983), després de la qual van dissoldre el grup, els còmics van trencar els motlles de la societat britànica de fa quaranta anys.


Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF