Eric Montefusco, Wilco Johnson i Los Deltonos actuaran al Festival Altaveu

El festival se celebra del 6 i el 8 de setembre a Sant Boi de Llobregat

Sant Boi de Llobregat acollirà del 6 al 8 de setembre la 31a edició del Festival Altaveu que aquest any inclourà al cartell artistes com Wilco Johnson, The Mani-Las, Deltonos, Eric Montefusco, John Paul Keith i Delgres, una programació que té com a eix conductor la veu, entesa com a instrument i com a altaveu per expressar idees.

A més, l'Altaveu programarà nombroses activitats paral·leles, com ara una fira de discos i llibres de música, diversos tallers –entre els quals un de disseny de portades de discos–, xerrades, projeccions i propostes per als menuts. Com en les anteriors edicions, l'Altaveu reservarà un espai dedicat al concurs de bandes emergents a la plaça de l'Ajuntament, per on passaran els artistes seleccionats d'entre més d'un centenar de propostes.

El festival també acollirà un any més una nova edició dels Premis Altaveu de la música catalana. El dia 5 de setembre, just abans d’inaugurar el festival, tindrà lloc l’acte de lliurament dels guardons, que reconeixen els artistes, les entitats i les iniciatives que, d’una manera destacada, han enriquit la música produïda a Catalunya durant els últims dotze mesos.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF