Menorca homenatja el fotògraf Toni Vidal amb la inauguració de l'exposició 'Des de dins'

El Consell Insular va reconèixer l'any 2008 la seva trajectòria artística i professional amb la concessió del premi Maria Lluïsa Serra-Taula d'Or per la seva contribució al patrimoni cultural de Menorca

El món artístic a Menorca està d'enhorabona. A les 20.00 h s'inaugurarà l'exposició 'Des de dins', dedicada al fotògraf menorquí Toni Vidal, un dels artistes de referència a l'illa. La cita tindrà lloc a Ca n'Oliver de Maó i hi assistiran les principals autoritats. Així, hi han confirmat presència la batlessa de Maó, Conxa Juanola, i la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, entre d'altres. La mostra s'exposarà fins al 23 de setembre. 

El Consell Insular va reconèixer l'any 2008 la seva trajectòria artística i professional amb la concessió del premi Maria Lluïsa Serra-Taula d'Or per la seva contribució al patrimoni cultural de Menorca. La màxima institució insular, aprofitant el cinquantè aniversari de la seva primera exposició a una sala d'art, organitza l'esdeveniment per homenatjar la seva figura i empremta en el panorama cultural menorquí.

A més, la intenció del Consell Insular és oferir un recorregut per la seva trajectòria amb una selecció de fotografies que transmeten l'esperit de cada tema que l'autor ha desenvolupat. En aquest sentit, Vidal destaca pels retrats, consciència social, Menorca i esperit poètic. L'exposició combina l'obra ja coneguda i material inèdit procedent del seu extens arxiu, fet que dona com a resultat una mirada particular sobre una societat i entorns propers.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF