Publicitat
Publicitat

Música

Mazoni i Adrià Puntí actuaran al cicle BandAutors del Palau de la Música

També hi haurà concerts de Maika Makovski, Maria Rodés, Pepino Pascual i Duot

Mazoni estrenarà el disc 'Sacrifiqueu la princesa' a la sala d'assaig del Palau de la Música Catalana, els dies 21 i 22 de febrer. Els concerts del músic de la Bisbal (un el dia 21 i dos el 22) formen part 'una nova edició del cicle BandAutors al Palau, que se celebrarà a diferents espais del Palau de la Música del 14 de febrer al 21 de març.

Un altre dels concerts destacats serà el d'Adrià Puntí, el 28 de febrer, amb l'espectacle 'Incompletament Puntí. El cicle l'obrirà Pepino Pascual, col·laborador d'Albert Pla, La Troba Kung-Fú i Pascal Comelade. Pascual tocarà instruments de diverses procedències per presentar des de danses tradicionals a èxits de l'estiu o grans temes del cinema.

Maika Makovski passarà pel Petit Palau el 7 de març, i María Rodés hi presentarà el 14 de març 'Maria canta copla', un treball on reinterpreta cançons popularitzades per Marifé de Triana, Imperio Argentina, Rocío Jurado, Concha Piquer i Sara Montiel. Tancarà el cicle DUOT, el duo format pel bateria Ramon Prats i el saxofonista Albert Cirera.

Més concerts de Mazoni

A més del concert al cicle BandAutors, Mazoni també presentarà el nou disc en una gira que passarà per l'Auditori de Girona (23 de febrer), el Cafè del Teatre de Lleida (8 de març), el Teatre Cirviànum de Torelló (15 de març), Teatre Cal Bolet de Vilafranca del Penedès (21 de març) i la sala Zero de Tarragona (29 de març).

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF