Cinema
Cultura 29/08/2013

Matt Damon debutarà com a director amb 'The Foreigner'

L'actor porta a la gran pantalla la història d'un assassinat a Guatemala que n'implica el president i el seu entorn polític

Efe
1 min

Los ÁngelesL'actor nord-americà Matt Damon debutarà com a director cinematogràfic amb el drama 'The Foreigner', segons ha informat la revista The Hollywood Reporter. El film narra la història real d'un home que va ser assassinat a Guatemala i que deixa rastres del crim a través d'un vídeo que implica directament el president del país, la seva esposa i persones properes al polític. El guanyador d'un Oscar per 'Argo', Chris Terrio, ha adaptat el guió de la pel·lícula a partir de l'article 'A Murder Foretold' que el periodista David Grann va publicar a 'The New Yorker'.

'The Foreigner' estarà protagonitzada pel mateix Damon i comptarà amb la distribució de l'estudi Paramount Pictures i la producció d'Indian Paintbrush. El protagonista d''Elysium' ja va provar d'estrenar-se a la cadira del director amb 'Promised Land' (2012), però finalment Gus Van Sant va fer-se càrrec de la direcció de la pel·lícula.

stats