Publicitat
Publicitat

Marató nocturna per llegir en primícia el nou volum de 'Millennium'

20 persones podran llegir la novel·la a la Casa del Llibre la matinada del 27 d'agost

Vint persones podran llegir abans que ningú la quarta entrega de la saga de Stieg Larsson 'Millennium', 'El que no et mata et fa més fort', en una marató de lectura que tindrà lloc simultàniament a Madrid i Barcelona durant la matinada prèvia a la seva publicació. La Casa del Llibre acollirà aquesta iniciativa la nit del 26 al 27 d'agost, a la qual es tindrà accés participant en un concurs que se celebrarà a través del perfil oficial de Lisbeth Salander a Facebook. A més d'aquesta lectura en exclusiva, la marató inclourà algunes sorpreses, visites, connexions en directe i xerrades a la llibreria de la Rambla de Catalunya.

'El que no et mata et fa més fort' ha estat escrita pel suec David Lagercrantz, elegit pels hereus de Larsson per succeir l'escriptor. L'autor original dels tres volums anteriors de la saga va morir el 2004, víctima d'un infart quan només tenia 50 anys d'edat. 

La sortida del nou llibre de la saga, que ha arribat a vendre prop de 80 milions d'exemplars a tot el món, coincideix amb el desè aniversari de la publicació d''Els homes que no estimaven les dones'. L'argument se centra de nou en Lisbeth Salander, que ha participat en un atac 'hacker'. Mikael Blomkvist, que ha deixat la revista 'Millennium', rep la trucada del professor Frans Balder, un investigador especialitzat en intel·ligència artificial que afirma que té una informació vital per al servei d'intel·ligència nord-americà. El seu as a la màniga és una jove rebel, una noia que en Blomkvist coneix molt bé.

Els llibres que ens fan grans