Maó posa en relleu la vitalitat de Ca n'Oliver com a punt de visita cultural

L'històric edifici, que acull un centre d'art i història, augmenta un 22% els visitants durant aquest any gràcies, en part, a l'entrada gratuïta que l'Ajuntament va instaurar els mesos d'estiu 

Els responsables del departament de Cultura de l'Ajuntament de Maó s'han mostrat satisfets per l'augment de visitants que ha experimentat el palau de Ca n'Oliver durant el 2017. En concret, han passat per aquest equipament 14.752 persones, fet que representa un 22% més que l'any anterior. Del total de públic que va rebre Ca n'Oliver l'any passat, 11.412 varen visitar alguna exposició del centre, un 38% més que el 2016.  

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Maó, Hèctor Pons, ha expressat la seva alegria perquè "ha estat un any molt positiu i que evidencia una evolució, però que consolida el centre com a referència de l'art i la cultura en el nostre municipi". D'altra banda, Pons recorda que "es va fer una modificació enguany de l'ordenança municipal que regula el centre, per tal de permetre que les persones que vinguin a l'estiu puguin visitar les exposicions temporals de manera gratuïta, i això ha donat uns resultats positius".

Pel que fa referència a l'època de l'any amb més increment de visitants, destaquen els mesos de març i abril, a més de setembre i octubre. En aquest sentit, Hèctor Pons assenyala que "això és un element que ens permet veure que realment la temporada comença a mostrar símptomes que s'està allargant". El responsable de Cultura de l'Ajuntament de Maó afegeix que "això ha de permetre consolidar una oferta clara complementària en l'àmbit del turisme, que aposti per la cultura, el patrimoni i per una diversificació dels nostres potencials visitants".

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF