Maó imprimeix 700 nous cartells de les festes de Gràcia després d'exhaurir-se'n el tiratge inicial

D'altra banda, l'Ajuntament de Maó ha comunicat que han arribat els 3.000 tríptics editats en diferents idiomes dirigits a les persones que visitaran la ciutat durant els pròxims dies

L'Ajuntament de Maó ha anunciat la impressió de 700 cartells addicionals corresponents a les festes de la Mare de Déu de Gràcia 2018. L'èxit del primer tiratge impulsat pel Consistori, i que constava de 2.200 cartells, s'ha exhaurit en molt pocs dies, fet que ha obligat l'equip de govern a prendre la decisió d'imprimir-ne més exemplars. Els cartells, que són gratuïts, es poden anar a cercar a les mateixes oficines de l'Ajuntament, com també en el Servei Municipal de Cultura, situat al primer pis del Claustre del Carme. 

El primer tinent de batle de Maó i regidor de Cultura i Festes, Hèctor Pons, ha explicat que l'èxit del cartell de les festes de la Mare de Déu de Gràcia 2018 és un fet que "mai no havia succeït els darrers anys", ja que sempre en quedava un nombre determinat a l'arxiu de l'Ajuntament. Així mateix, Pons  ha destacat la repercussió de la imatge que encapçala el cartell festiu, una obra realitzada per Dani Triay.

D'altra banda, l'Ajuntament de Maó ha comunicat que han arribat els 3.000 tríptics editats en sis  idiomes dirigits a les persones que visitaran la ciutat durant els pròxims dies i que complementaran el programa de festes que està disponible a la pàgina web del Consistori, www.ajmao.org. Les festes de la Mare de Déu de Gràcia començaran demà amb el tradicional pregó a càrrec de l'actriu Laura Pons. Serà a les 21.00 h al balcó de l'Ajuntament.

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF