MÚSICA

Manel, Projecte Mut i Amaral, protagonistes de l'Estiu Jove d'Eivissa

Les entrades anticipades es posaran a la venda el proper 16 d'agost i els concerts es faran el 2 i el 9 de setembre al Recinte Firal

Els Manel i Amaral seran els grups forts de la nova edició Estiu Jove d'Eivissa d'enguany. Els barcelonins presentaran el seu darrer disc, ' Jo competeixo', a la pitiüsa major, el proper 2 de setembre en una nova edició d'aquest festival en el qual també participaran grups locals com els eivissencs Projecte Mut, que obriran la jornada musical en el Recinte Firal d'Eivissa.

Segons ha anunciat aquest dijous el conseller insular de Cultura, David Ribas, el segon concert tindrà lloc el 9 de setembre amb l'actuació d' Amaral, que arriben a l'illa després d'una gira que els ha portat a l'Amèrica Llatina.

Les entrades per als dos concerts estaran a la venda a les botigues de la Sirena i Art a partir del 16 d'agost. El preu serà únic: 10 euros per al concert de Manel i Projecte Mut, tant l'entrada anticipada com a la taquilla i 20 euros per al concert d'Amaral en venda anticipada i 25 euros a la taquilla.

El conseller ha anunciat la intenció d' apostar pels grups de música d'Eivissa, així com fomentar la música en català entre la gent jove.

L'organització de l'Estiu Jove es du a terme a través d'un encàrrec de gestió del Recinte Firal per un import de 249.992 euros, 64.130 dels quals són en concepte del caixet dels artistes.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF