CINEMA

La sèrie rodada a Mallorca 'The Night Manager', guanyadora de 3 Globus d'Or

La producció de la BBC es va enregistrar durant dues setmanes a diverses localitzacions de l'illa el juny del 2015

' The Night Manager', la minisèrie de BBC protagonitzada per Hugh Laurie ('House') i Tom Hiddleston ('The Avengers') ha estat premiada amb tres Globus d'Or a la 74a edició de la gala dels guardons considerats com l'avantsala dels Oscar.

En concret, els premis han recaigut en  Tom Hiddleston, com a actor principal en una sèrie o pel·lícula per televisió; Hugh Laurie, com a actor secundari, i Olivia Colman, com a actriu secundària.

La minisèrie es va rodar durant aproximadament dues setmanes a diverses localitzacions de Mallorca durant el mes de juny del 2015. Algunes de les localitzacions escollides foren el centre de Palma: la plaça Drassanes, el carrer Conqueridor i el Palau March, entre altres ubicacions de la ciutat, a banda d'altres indrets de l'illa com Cala Deià i  La Fortalesa. Algunes de les localitzacions escollides simulaven ser Istanbul; però unes altres, com La Fortalesa i Cala Deià, s'anunciaven en la mateixa ficció com Mallorca. 

La producció va rebre el suport de l' Illes Balears Film Comission, que va ajudar en la informació i la tramitació en algunes autoritzacions per al rodatge

La logística de la productora Palma Pictures va mobilitzar un equip de més de  75 professionals i va destacar en primer pla la professionalitat dels tècnics del sector audiovisual de les Illes Balears.

'The Night Manager' és una adaptació de la novel·la de John Le Carré, publicada el 1993, i és dirigida per la guanyadora d'un Oscar Suzanne Bier. La minisèrie, a més dels actors anteriorment esmentats, inclou la presència de  Marta Torné i Antonio de la Torre i altres actors de renom internacional com Tom Hollander i Elizabeth Debicki.

  • Etiquetes

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF