El Mallorca Live Festival se celebrarà els dies 8, 9 i 10 d'octubre

Per ara, l'organització ha confirmat el 80% dels artistes

La pandèmia del coronavirus ha obligat els organitzadors del Mallorca Live a ajornar el festival, que en un principi s'havia de celebrar els dies 14 i 16 de maig a l'Aquapark de Calvià. Finalment l'esdeveniment serà els dies 8, 9 i 10 d'octubre. Segons han explicat en un comunicat, han confirmat "més del 80% dels artistes" i estan treballant "per poder confirmar els pocs que falten i esperem poder fer-ho les setmanes vinents". 

La quarta edició del festival porta Pet Shop Boys, Marilyn Manson i Kaiser Chiefs com a caps de cartell i incloïa la presència d'altres artistes com Crystal Fighters, Carolina Durante, Naty Peluso i Michael Kiwanuka entre molts d'altres. Enguany, la cita creix en dies (s'hi suma el dijous) i escenaris (s'hi afegeix el d'electrònica).

A principi de mes, es va fer la roda de premsa de presentació oficial de l'edició a l'hotel ME Reina Victoria de Madrid amb la presència d'Álvaro Martínez, director del Mallorca Live. Enguany, es preveu que uns 48.000 visitants passin pel festival, cosa que suposaria un increment del públic d'un 43% respecte de l'edició passada. 

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF