Mallorca Gay Men’s Chorus surt 'Al desnudo' al Principal

Aquest divendres i dissabte s'estrena el tercer espectacle que demostra la professionalització del cor mallorquí

Els més de 30 cantants que componen el Mallorca Gay Men’s Chorus sortiran aquest divendres 3 i dissabte 4 amb l'espectacle 'Al Desnudo' al teatre Principal de Palma. Es tracta del tercer espectacle que realitza el cor des que va nàixer ara fa dos anys en el qual demostraran la seva consolidació i professionalització dins el món dels cors gai.

En aquest nou espectacle "van a deixar veure unes quantes coses que solament s'intuïen en els dos anteriors", segons explica el cor en un comunicat. A la primera part del concert, les veus masculines aniran acompanyats d'un piano i un "íntim" quartet de corda per fer un recorregut a una sèrie de musicals fent "una crida al dret de cada persona a ser com és i el dret a lluitar pels seus ideals".

Després del primer concert que recordaven a les víctimes del SIDA i en el segon varen tractar l'homofòbia, a la segona part de 'Al desnudo', retran homenatge "a tots aquells que han patit i pateixen per haver d'ocultar la seva 'diferència' davant la família i els amics", segons explica el cor. Una vegada soni aquest tema emotiu, la Banda de Rock del cor s'unirà al piano i al grup de cordes per treure la festa amb el ritme de Queen, Coldplay o U2, entre d'altres,i un popurri dels èxits més coneguts d'Eurovisió arranjat pel músic mallorquí Antoni Mairata.

Després de més de cinquanta actuacions, el Mallorca Gay Men's Chorus vol demostrar amb aquest espectacle la seva consolidació com a cor professional. Prova d'això són els més de 12.000 espectadors que ja han assistits als seus anteriors espectacles, sense oblidar als 2.000 assistents al Mallorca Gay Chorus Festival que va reunir, el passat mes de maig a Andratx, a 200 coristes provinents de cors de Londres, París i Barcelona. L'entrada de 'Al desnudo' es farà amb un donatiu de 15 euros.

EDICIÓ PAPER 25/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF