Maika Makovski i Bronquio, primers artistes confirmats del festival Cranc de Menorca

L'esdeveniment tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de maig a Cala Figuera, a Maó, i al Museu de Menorca

El festival Cranc Illa de Menorca ha donat a conèixer aquest dijous els primers artistes confirmats, que són Maika Makovski i Bronquio. Són dos dels vint artistes que formaran part de l'edició 2020 a Cala Figuera, a Maó, i al Museu de Menorca del 28 al 30 de maig. A més, el festival estrena nova imatge corporativa, creada per la dissenyadora Marta Juan. 

Makovski és músic, actriu, artista visual i compositora, actualment presentadora del programa 'La Hora Musa' de TVE2. Després d’haver firmat la banda sonora de 'Quien a hierro mata', protagonitzada per Luís Tosar, està preparant el seu nou disc sota una gran expectació. Per la seva banda, Santiago Gonzalo, també conegut com a Bronquio, té uns inicis de tradició punk, passant per una reconeguda feina de productor que el va empènyer al món dels 'laptops' i les targetes de so. El seu pas per festivals musicals com Monkey Week, Tomavistas, Low, Vida Festival, Cara B o el Festival Marvin de Mèxic DF l’han catapultat al panorama internacional.

Les entrades per al Cranc 2020 ja estan a la venda al portal Ticketmaster a un preu de sortida de 25 euros per l’abonament 'Earlybird’ i de 55 euros per l’abonament ‘Fes-te soci', que inclou un carnet personalitzat del Cranc, l’abonament complet del festival i un pack de benvinguda que consta d’una samarreta, una bossa i una gorra del Cranc, a més de deu consumicions de cervesa, així com altres avantatges i sorpreses que s’anunciaran més endavant.

A banda dels concerts, el festival també prepara el Cranc Pro, pensat per als amants del sector musical, que aglutina 'showcases', xerrades i 'networking'; el Cranc Art, un espai que tindrà diverses exposicions que es podran visitar durant el festival i després; el Cranc Market, un aparador per als comerços locals de l’illa, i el Cranc Kids, una experiència de festival en família, amb activitats pensades per als més petits.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF