La companyia menorquina de dansa Maghen representarà a Lloseta 'Sótano de cielo'

L’espectacle estarà dirigit pel coreògraf i ballarí Francisco Lorenzo, exballarí principal de la Companyia Nacional de Dansa

El Teatre de Lloseta acollirà el pròxim 9 de febrer una nova actuació de la companyia menorquina Maghen Companyia de Dansa, amb la representació de “Sótano de Cielo”. La directora, Alba Sintes presenta aquest nou espectacle a Mallorca després de l’èxit aconseguit el passat 27 d’octubre a Manacor. A més, amb aquesta nova passa es crea una companyia professional estable a Menorca amb la intenció de poder crear i participar en produccions i coproduccions pròpies i foranes.

L’espectacle dirigit pel coreògraf i ballarí Francisco Lorenzo, exballarí principal de la Companyia Nacional de Dansa, és un recorregut a través de l'univers poètic de Mario Benedetti. Inspirada en els textos d'aquest escriptor universal, membre de l'anomenada Generació del 45, l'obra aprofundeix en el seu origen humil, la seva lluita, la seva por de l'oblit, l’amor i la constància que tant varen caracteritzar l'escriptor.

Amb un total de 12 coreografies i música en directe, l'elenc d’aquest espectacle està compost per les veus de les cantants Carol Domènech i Sofia Domènech, els arranjaments del pianista i director musical Joaquim Domènech (integrants del grup musical Cap Pela), l'actriu Pili Lucena, i dels ballarins Júlia Portella, Alba Sintes, Joel Colmenero i Francisco Lorenzo. Aquest projecte sorgeix de la necessitat de créixer com a artista d’Alba Sintes.

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF