Música
Cultura 04/06/2013

Els Pets, Macaco, Jaume Sisa i Albert Pla són alguns dels 33 artistes que actuaran al festival Petits Camaleons

Sant Cugat acollirà la segona edició del festival per a públic infantil el proper 5 i 6 d'octubre

1 min
PETITS CAMALEONS

Sant CugatLa segona edició de Petits Camaleons, un festival de música pensat per a infants de 0 a 14 anys, comptarà amb la participació de més de 30 artistes. Durant un cap de setmana, per diferents espais de Sant Cugat, passaran Els Pets, Macaco, Jaume Sisa, Albert Pla amb els PinkerTones, Gossos, Sant Andreu Jazz Band... En un sol dia, i si fills i pares poden aguantar-ho, es podran arribar a veure fins a 12 concerts.

Aquest any, un dels cinc escenaris, serà la carpa del circ Raluy. El festival té la intenció d'aconseguir que els menuts escoltin la música que també agrada als pares. Els grups adaptaran els repertoris, les actuacions no s'allargaran més de trenta minuts, i no es superarà els decibels òptims per protegir l'oïda dels petits.

Hi haurà un espai dedicat a la música clàssica per als més petits. Els qui ho vulguin, fins i tot, podran fer una becaina a l'espai Petit ChillOut Mobiprix. Abans del festival es farà un concurs de petits talents i, els guanyadors, podran actuar al Festival. Les entrades s'han posat a la venta avui.

stats