ESPECTACLE

Les Luthiers, a l’Auditòrium amb '¡CHIST!'

Gairebé 10 milions d'espectadors ja han vist algun dels espectacles de la companyia argentina

Les Luthiers torna a Palma després de 19 anys des de la darrera visita per presentar el seu nou espectacle, '¡ Chist! Antologia'. El sextet argentí desplegarà el seu humor durant quatre dies consecutius, des d'aquest dimarts, dia 22, i fins divendres, 25 de novembre, a l' Auditòrium de Palma.

' ¡Chist! Antologia' és la 34a obra del grup humorístic argentí, que es va estrenar l’any 2011 a l’Argentina. És una selecció de les obres més celebrades pel públic de Les Luthiers al llarg dels seus 49 anys sobre dels escenaris, però també una prova de la vigència de l'humor del grup argentí, caracteritzat per la creativitat, l'enginy i la ironia. La companyia ha recorregut els escenaris més importants de Sud-amèrica, Mèxic, els Estats Units i Espanya, i ha aconseguit atreure un total de nou milions i mig d'espectadors des de 1967, any de la seva fundació.

A Palma va actuar per darrera vegada el 1997 amb l'espectacle 'Unen canto con humor'. El fil conductor del xou que s'estrena aquest dimarts a Palma narra les vicissituds de dos polítics corruptes per canviar l'himne nacional segons la seva conveniència.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF