Publicitat
Publicitat

L'humorista Berto Romero 'madura' a l'Alexandra Teatre

L'humorista Berto Romero (Cardona, 1974) s'ha fet gran. A punt de fer els 40, el nebot de Buenafuente ha decidit deixar enrere les dèries de l'adolescència de La apotesis necia , amb la qual ha voltat per tot l'Estat durant 13 anys, vèncer la por i estrenar Berto Romero sigue con nosotros . "La vida d'una obra hauria de ser de cinc anys, però La apoteosis necia s'ha dilatat molt en el temps perquè l'havia de combinar amb la televisió", argumenta l'humorista, que forma part de l'equip d'El Terrat.

"Ja no tenia sentit continuar amb un punt de vista que ja no és el meu, he canviat", afegeix. Si a La apoteosis necia parlava dels pares i els avis, del primer amor o de la recerca de la primera feina, a Berto Romero sigue con nosotros reflexiona sobre la paternitat: "Parlo de ximpleries, del meu nou paper a la societat com a pare responsable, de la sexualitat lliure i divertida, de l'obsessió per fer esport de molts homes quan arriben als 40..." Romero prefereix passar de puntetes per l'actualitat: "No em ve de gust que la gent surti del teatre deprimida", assegura.

Berto sigue con nosotros s'estrena el dijous 7 de febrer a l'Alexandra Teatre de Barcelona i l'humorista té previst actuar dues vegades a la setmana fins a l'estiu. Romero pot haver madurat, però no desisteix en la seva obsessió de cantar i ballar dalt de l'escenari. Fins i tot s'atreveix amb el hip-hop.

Les
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 22/10/2017

Consultar aquesta edició en PDF