MÚSICA

Qui és 'L'home més fascinant del món'?

Un espectacle de Marino e Marini que es representa del 5 al 10 de desembre a l'Auditorium de Palma 

El primer cinema ambulant i de quatre dimensions de la història arriba a l'Auditorium de Palma per narrar la història de 'L'home més fascinant del món'. Es tracta d'una invenció de la companyia Marino e Marini que "ha impressionat espectadors d'arreu del món", assenyalen els protagonistes del xou. 

"És la història d'un home únic, un home que es va haver de fer a ell mateix... perquè ningú no l'hauria pogut fer millor. Un home tan irresistible que el congrés americà va proposar que l'embalsamassin i l'exposassin permanentment a un museu. Un home tan sorprenent que va guanyar les 24 hores de LeMans en només 16 hores!", expliquen. 

'L'home més fascinant del món' repassa la vida de Jimmo Crocetti, "la figura més influent del segle XX, un ésser humà extraordinari que va marcar per sempre més l'esdevenir de la humanitat". Però... qui era ell? Què li va passar? Per què n'hi ha molts que no n'havien sentit a parlar mai? 

La resposta es troba en les funcions que ha programat l'Auditorium de Palma per als dies 5, 6, 7, 8, 9 i 10 de desembre. Són en català llevat de la de dimecres 6, versió en anglès narrada per Paul Cemmick.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF