L'exposició 'El turment i l'èxtasi' d'Es Baluard arriba a Madrid en forma de llibre

El museu presentarà el llibre sobre la presència de la creació llatinoamericana contemporània a les col·leccions d'art de Mallorca el proper dilluns a Casa de América

Revisar la presència de la creació llatinoamericana contemporània a les col·leccions d'art de Mallorca. Aquest era l'objectiu de l'exposició 'El turment i l'èxtasi', que va tenir lloc l'any passat al museu Es Baluard i que ara surt en forma de llibre. El proper dilluns, a les 18 hores, es presentarà a Casa de América de Madrid. 

La presentació del llibre serà a càrrec de la directora d'Es Baluard, Nekane Aramburu, el comissari independent Gerardo Mosquera i el col·leccionista José María Lafuente. En el llibre 'El turment i l'èxtasi. Art d'origen llatinoamericà en les col·leccions de Mallorca. Una revisió des de la contemporaneïtat', es recullen textos de Gerardo Mosquera, Paulo Herkenhoff, Ana Longoni i Nekane Aramburu, a més d'una selecció d'imatges en color de les obres exposades.

Segons la directora del museu, "la genealogia insereix les seves arrels entre el conflicte i l'estètica, el compromís polític i social i l'evolució de l'estètica i el pensament en una àrea geogràfica llunyana, però, malgrat tot, connectada amb la manera d'entendre les fractures de la postmodernitat". 

EDICIÓ PAPER 09/12/2018

Consultar aquesta edició en PDF