Lava Fizz estrena 'The Hardest Thing', el seu primer llarga durada

La banda oferirà concerts de presentació a Madrid, el Regne Unit i Palma

Tot i la seva curta carrera com a banda, Lava Fizz s'ha posicionat com un dels grups referents de l'escena pop-rock de l'illa. Després de treure uns quants senzills d'avançament, aquest divendres publiquen el seu primer llarga durada. 'The Hardest Thing' són 8 cançons que duen impresa la seva particular personalitat musical, amb un so sobri i elegant que destil·la des de melodies indie rock fins a sons obscurs amb referències dels vuitanta.

"Musicalment és una passa endavant com a banda, hem millorat bastant el so i els temes són una mica més complets, d'alguna manera", comenta David Goodman, cantant de la banda, i afegeix que "hem donat molta importància a la producció i això es nota en el so global, tant de teclats com de guitarres. Tot sona bastant potent". El disc l'han enregistrat als Estudis Favela de Palma amb la producció de Michael Mesquida.

Goodman destaca també que no és fàcil treure 8 cançons i comenta que "totes són un recorregut personal per les coses que m'han anat passant aquest any. Bàsicament, les cançons sempre són un diari del que eet passa en el moment en què les fas i intentes reflectir les teves vivències personals". Quant a les lletres, el cantant i compositor comenta que és un disc amb "unes lletres bastant treballades a escala personal i musical, honestes i profundes".

La banda estrenarà el disc sobre els escenaris en una minigira que començarà aquest dissabte dia 20 a la Sala Sol de Madrid. Seguidament, viatjaran al Regne Unit per tocar el 2 de novembre a Manchester i el 3 a Bristol. A Palma, la banda hi actuarà en directe el 16 de novembre.

EDICIÓ PAPER 13/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF