Publicitat
Publicitat

L'Auditori proposa migdies de música de cambra maridada amb vi

Les propostes musicals seran de talents del país, només per a 50 persones i en un horari insòlit

L'Auditori estrenarà el 2014 una nova línia de concerts de cambra que uneix músics i vins catalans, amb un format íntim de només 50 assistents i en un horari poc habitual, a la una del migdia. S'anomena 'Denominació d'Origen. Maridant Música', es composa de sis concerts entre el gener i el juny –a la Sala, l'Alicia de la Rocha– i és fruit de la col·laboració amb els sommeliers de la botiga virtual de vins catalans vidirecte.cat.

L'experimentació sensorial (vista, oïda, gust i olfacte) és el reclam d'una proposta que, d'altra banda, vol donar cabuda a joves talents, molts dels quals procedents de l'OBC i la Banda Municipal de Barcelona, ambdues amb seu a L'Auditori. L'objectiu d'aquesta nova programació és doble: d'una banda, dóna cabuda a talents del país, posant especial atenció en els joves i els músics de les dues grans formacions simfòniques amb seu a L'Auditori, la Banda Municipal de Barcelona i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Per altra banda, el format innovador i la col·laboració dels sommeliers de la botiga virtual de vins catalans 'vidirecte.cat' permeten crear un nou format de concert més intimista i basat en l'experimentació.

El tret de sortida serà el 18 de gener amb un concert a càrrec dels Barcelona Clarinet Players, formació de músics de la Banda Municipal de Barcelona, amb un concert especial en el que es fusionarà música, degustació de vins catalans i pintura amb vi en directe a càrrec de l'artista Marina Comas Durany. Els seguiran el duo format pel clarinetista Josep Fuster i la pianista Isabel Hernández ( 8 de febrer); el Trio Bcn Cosmo de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (10 maig), el Quartet Gerhard (12 d'abril) i el Quartet Alart que tancarà la programació el 14 juny. La programació inclou també un concert de jazz el 8 de març a la Sala 3 Tete Montoliu a càrrec dels Astrio.


PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF