Publicitat
Publicitat

Música

El primer disc en solitari de Kurt Cobain es publicarà al novembre

El disc inclourà material descobert durant la preparació del documental 'Kurt Cobain: Montage of heck', de Brett Morgen

Un disc amb temes inèdits de Kurt Cobain es publicarà el 6 de novembre com a banda sonora del documental biogràfic 'Kurt Cobain: Montage of Heck'. El disc es publicarà en paral·lel al llançament del DVD del documental de Brett Morgen sobre el líder de Nirvana. Encara no s'ha anunciat quin serà el títol oficial del disc, que es presentarà com un disc en solitari de Kurt Cobain.

 

El descobridor dels nous temes de Cobain va ser Morgen, que va tenir un accés sense precedents a l'arxiu personal i de música de Nirvana. "No podia creure que aquest material existís i ningú l'hagués trobat mai", explica Morgen, que ha afegit que no va ser la viuda de Cobain, Courtney Love, qui li va proporcionar el material per al documental. A més d'extractes de veu de l'artista, el director va recopilar " hores i hores de música de Cobain mai escoltada abans".

El nou disc serà el primer material que es publica del músic des del llançament el 2004 de 'With the lights out'', un àlbum que recopila rareses, 'demos' i cares B de Nirvana, que va comptar amb l'aprovació dels membres supervivents del grup i de Love.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes