Publicitat
Publicitat

Justice, Nicolas Jaar, Moderat, De La Soul i Daito Manabe: els primers noms del Sónar 2017

Al Sónar + D hi assistiran representants de Google i les Nacions Unides

La 24a edició de Sónar se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de juny del 2017 i oferirà més de 150 xous. Avui han anunciat una vintena de noms: el duet francès Justice, que acaba d'estrenar 'Woman'; Nicolas Jaar, que presentarà 'Sirens'; el trio alemany Moderat; el xou del mestre de cerimònies de les pistes de ball, el suec suec Eric Prydz; el grup de hip-hop De La Soul torna després de 10 anys; la reina del tecno russa Nina Kraviz; el hip-hop avançat de Clams Casino; els neozelandesos Fat Freddy's Drop faran doblet; la dj nord-americana The Black Madonna, que torna al Sónar; el productor noruec Cashmere Cat, i el DJ Damian Lazarus.

També actuaran al Sónar de dia el productor nord-americà Nosaj Thing juntament amb el tecnòleg japonès Daito Manabe, que també protagonitzarà una de les principals conferències al Sónar+D. Es podrà veure l'espectacle immersiu d'Amnesia Scanner, les asturianes LCC, el concert de Forest Swords –que presenten nou disc– i el xou visual de GAIKA, nom de l'escena underground de Londres.

Entre els noms de hip-hop i 'trap' sorgits d'internet, rescaten les actuacions de Stööki Sound i Nadia Rose, el col·lectiu de Los Ángeles Soulection, l'MC estonià Tommy Cash i el 'trap' dels ascendents Kinder Malo & Pimp Flaco.

A L'Auditori es podrà veure l'estrena a l'Estat de 'Death Speaks', del compositor David Lang, un àlbum de cinc composicions basades en Franz Schubert interpretades pel col·lectiu berlinès Stargaze.

Sónar+D

A la 5a edició de Sónar+D la realitat virtual i les experiències immersives seran els eixos centrals de les conferències, les taules rodones, els 'workshops' i les àrees expositives. Noms confirmats: Google, de la mà de la cap de cinematografia, Jessica Brillhart, i el laboratori de realitat virtual de les Nacions Unides, representat per Gabo Arora. També Ayah Bdeir, la fundadora de la plataforma de hardware littleBits, així com els representants de l'estudi de disseny interactiu japonès Rhizomatiks (del qual forma part Daito Manabe i Motoi Ishibashi).

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF