LITERATURA

Josep Quetglas presenta a Palma 'Restes d’arquitectura i de crítica de la cultura'

L'arquitecte ha estat elogiat per la seva capacitat "d'ensenyar a mirar"

Josep Quetglas ha presentat aquest dimarts el seu darrer llibre, ' Restes d'arquitectura i de crítica de la cultura', a la llibreria Quars de Palma. L'arquitecte ha estat acompanyat pel rajoler Biel Huguet; Magdalena Brotons, professora d'història de l'art a la UIB, i Antoni M. Thomas, periodista.

Josep Quetglas: “La crisi va representar la derrota absoluta del moviment obrer”

La publicació recull una sèrie d'articles i reflexions de l'arquitecte palmesà, alguns publicats al diari ARA Balears. Precisament Biel Huguet ha explicat com es varen iniciar les col·laboracions amb el periòdic i que sols va posar una condició "no vull escriure sobre arquitectura", així que cada 15 dies Quetglas féu una dissertació reflexiva sobre "política o bé altres temes que el preocupaven amb els quals s'informava amb delit", ha remarcat Huguet, qui ha destacat la capacitat de l'autor d'ensenyar a mirar.

També han tingut paraules d'elogi el periodista Antoni M. Thomas, qui ha destacat que Quetglas "ens ha fet descobrir nous universos", i la professora Magdalena Brotons, que ha remarcat de la publicació que "no es tracta d'un llibre d'arquitectura, ni de pensament polític, és un llibre de Josep Quetglas".

L'autor ha llegit durant la presentació alguns dels seus textos seleccionats del llibre 'Restes d'arquitectura i de crítica de la cultura', editat conjuntament per l'editorial Arcàdia i La Virreina Centre de la Imatge.

EDICIÓ PAPER 18/11/2018

Consultar aquesta edició en PDF